Rengaskanava

Renkaiden ja autotarvikkeiden erikoisliike

Olemme renkaiden ja autotarvikkeiden erikoisliike ja palvelemme sinua automerkkiisi katsomatta! Vuonna 1994 perustettu yrityksemme toimii Jyvässeudulla, Suolahden kaupungin teollisuusalueella sekä Rokkakankaan teollisuusalueella Laukaassa

Tarinamme

Omistussuhteiden vaihdon myötä vuodesta 2004 lähtien olemme olleet muutakin kuin rengasliike. Meiltä löytyvät mm. autonkorjaus- ja huoltopalvelut, siviilirenkaat, tuning autovaraosat, autourheilutarvikkeet ja -varusteet sekä rallirenkaat. Näihin aloihin löytyy myös vankka asiantuntemus ja tietotaito yli 15 vuoden kokemuksella. Pidämme varastossa kattavasti alamme asiakasystävällisimmät hinnat sisältävät tuotteet.

Meidät tunnetaan hyvästä ja ripeästä palvelusta. Tarkoituksenamme on aina tarjota oikea rengas oikeaan paikkaan asiakkaan käyttötarkoituksen huomioiden. Teemme rengasasennukset kottikärryistä pyöräkuormaajaan .

RengasCenter

RengasCenter on suomalainen Rengasliikeketju. RengasCenterin juuret ovat yrittäjyydessä ja RengasCenter onkin Suomen suurin yrittäjävetoinen rengasliikeketju. Asioidessasi RengasCenterissä, tuet samalla myös suomalaista yrittäjyyttä.

Paikallinen, valtakunnallinen, pohjoismainen

Paikallisuus on ketjumme suurimpia valtteja. RengasCenter-yrittäjämme tarjoavat paikallisiin tarpeisiin suunnattua palvelua paikallisille kuluttajille ja yrityksille. RengasCenter-rengasliikeketjuun kuuluu n. seitsemänkymmentä liikettä. Valtakunnallisella verkostolla pystymme tarjoamaan myös palvelut koko Suomen alueella vaikuttavilla suurasiakkaille.

RengasCenter kuuluu pohjoismaiseen DekkPartner-rengasliikkeiden kokonaisuuteen. Palvelemme pohjoismaisia asiakkaitamme Suomen lisäksi myös Norjassa ja Ruotsissa. Pohjoismaissa palvelemme asiakkaitamme rengastarpeissa n. 300 rengasliikkeen voimin.

RengasCenter -ketju

RengasCenter-ketjua hallinnoi Rengascenter Oy. Rengascenter Oy on perustettu v. 1989 ja sen edeltäjänä toimi 1980 perustettu Osuuskunta Eturengas. Rengascenter Oy:n omistaa suomalaiset RengasCenteriin kuuluvat rengasliikkeet. RengasCenter on ollut ketjun nimenä muutoin koko Rengascenter Oy:n olemassa olon ajan, paitsi v. 2005-2013, jolloin Rengascenter Oy osti osan DekkPartner A/S:stä ja otti markkinointinimeksi DekkPartner pohjoismaiseen yhteistyöhön viitaten. Vuoden 2013 alusta ketjun markkinointinimi Suomessa on ollut jälleen RengasCenter. Norjassa ketju tunnetaan nimellä DekkPartner ja Ruotsissa DäckPartner.

Haluan varata ajan