Klikkaa ja varaa tästä renkaanvaihto aikasi! Huom jos haluat ostaa uusia renkaita niin soita!
Olemme monipuolinen autoalan liike Sijaitsemme Jyvässeudulla Äänekosken Suolahdessa
NaviLeft Yritysesittelymme Rengaspalvelumme Autonkorjauspalvelut Autosi fiksauspalvelut Kilparenkaat jokaiseen lähtöön Tarjoustuotteemme Ota yhteyttä ja kysy lisää NaviLeft
TableTop
 
 
Tervetuloa monipuolisia autoalan palveluja tarjoavan yrityksen kotisivuille
 
     
 
Highslide JS
Highslide JS
Highslide JS
Olemme renkaiden ja autotarvikkeiden erikoisliike ja palvelemme sinua automerkkiisi katsomatta! Vuonna 1994 perustettu yrityksemme toimii Jyvässeudulla, Suolahden kaupungin teollisuusalueella.

Omistussuhteiden vaihdon myötä vuodesta 2004 lähtien olemme olleet muutakin kuin rengasliike. Meiltä löytyvät mm. autonkorjaus- ja huoltopalvelut, siviilirenkaat, tuning autovaraosat, autourheilutarvikkeet ja -varusteet sekä rallirenkaat. Näihin aloihin löytyy myös vankka asiantuntemus ja tietotaito yli 15 vuoden kokemuksella. Pidämme varastossa kattavasti alamme asiakasystävällisimmät hinnat sisältävät tuotteet.

Meidät tunnetaan hyvästä ja ripeästä palvelusta. Tarkoituksenamme on aina tarjota oikea rengas oikeaan paikkaan asiakkaan käyttötarkoituksen huomioiden. Teemme rengasasennukset kottikärryistä pyöräkuormaajaan ja myös paikkaustyöt sekä myös paistokorjaukset onnistuvat. Päämerkkinä käytämme Michelinin laadukkaita renkaita, joka takaa laajan rengasvalikoiman joka makuun.

Palvelemme myös raskaan kaluston asiakkaita. Keväästä 2008 lähtien olemme olleet mukana yhteispohjoismaisessa rengasketjussa, DekkPartnerissa. Se takaa tuotteiden edullisuuden ja hyvän saatavuuden sekä vankan kilpailukyvyn niin raskaalle kuin henkilöpuolelle.

Uusi autokorjaamomme palvelee kaikkia autoilijoita automerkkiin ja ikään katsomatta! Autokorjaamomme toimii omana yksikkönään ja se on varustettu ajanmukaisilla laitteistoilla ja työkaluilla.

Työhönsä sitoutunut henkilökunta on yritykselle ydinasia. Kun sekä yrittäjä että henkilökunta pitävät rehellisyyttä ja luottamusta johtotähtenä on yrityksen kehittäminenkin varmalla pohjalla.

Voimakkaan kasvun myötä olemme jatkuvasti uudistaneet toimitilojamme.

Rengaskanavan toimitusjohtaja Mikko Kauppinen harrastaa ralliautourheilua ja on kansallisesti menestynyt sekä arvostettu autourheilija. Mikko kilpailee yhdellä Suomen tehokkaammalla sekä tyylikkäämmällä takavetoisella BMW M3 kilpa-autolla. Vaikka kilpa-auto on 90-luvun vuosimallia, Kauppinen silti tekee tiivistä kehitystyötä sen eteen. Mikolla onkin valtava tietotaito mm. iskunvaimennuksen, alustan, moottorin sekä ennen kaikkea renkaiden osalta ja tätä tietotaitoa Kauppinen hyödyntää yritystoiminnassa.

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme ja palveluihimme!

Highslide JS
Klikkaa kuvaa ja lue Suolahden Pikkukaupunkilaisen tekemä juttu meistä
 
 
 
TableBottom